Bingöl 2 Şubesi

REKTÖR ÇAPAK'TAN, EBSBİNGÖL2 ŞUBESİ YENİ YÖNETİMİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim ÇAPAK ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan ÇİFTÇİ, Eğitim-Bir-Sen Üniversite Şubesi yeni yönetimine Hayırlı Olsun ziyaretinde bulundu.

2. Olağan Genel Kurul'un ardından seçilen Eğitim-Bir-Sen 2 No'lu Şube yönetimine Hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren ve yeni yönetim ile tanışan Rektör ÇAPAK, Sendikaların önemli bir görev ifa ettiklerini belirterek, üzerlerine düşen her türlü çalışmalarda yardıma hazır olduklarını ifade etti. 

Eğitim-Bir-Sen 2 No'lu Şube Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin ÇALDAK, Rektör ve Rektör Yardımcılarının ziyaretinden memnun olduklarını belirterek, böylece önümüzdeki dönem yol haritamızı da en üst kademede paylaştıklarını, bir önceki dönemin olumlu ve olumsuz yönlerini göz önüne alarak üyelerin sorunlarını üst yönetime aktardıklarını ifade etti. Ayrıca Rektörümüzden ayda en az bir defa olmak üzere Yönetim Kurulu ile bir araya gelme sözünü de aldıklarını belirten ÇALDAK, üyelerimizin sorunları kendilerine ulaştıkça başkan nezdinde yönetim ile hali hazırda görüştüklerini, ayrıca bundan sonraki süreçte ayda en az bir defa Yönetim Kurulumuz ile Rektör ve Rektör Yaradımcılarımızla görüşeceklerini ifade etti.